top of page

Liitu Üliõpilasesindusega!

Kas sa tahad teha veel ülikoolis midagi ägedat ning seda nii vahvas seltskonnas nagu on Üliõpilasesindus? Kui jah, siis siin ei ole isegi kahtlust, et iga positsioon üliõpilasesinduses on väärt kandideerimist. Vaatame aga üle, mida ütlevad praegused koordinaatorid üliõpilasesinduse kandideerimiseks avatud positsioonide kohta.


Meelis Kobin

Miks peaks sinu positsioonile kandideerima?


Tudengiorganisatsioonide koordinaator: 

Tudengiorganisatsioonide koordinaatorina saad suhelda nii paljude erinevate organisatsioonide ja inimestega ning aidata kaasa nende omavahelisele koostööle. Tutvused ja võimalused, mis sa siit saad võivad olla piiramatud, kui vaid ise seda soovid.


Ürituste koordinaator: 

Ürituste koordinaatori positsiooni eeliseks on otsene panus tudengiellu läbi ürituste korralduse algusest lõpuni välja. Igale üritusele on võimalik jätta enda jälg maha ning parim osa on see, et saad kohe ürituse lõpus otsest tagasisidet tehtud tööle ning näed teiste emotsioone ürituse hetkel.


Sisespordi koordinaator: 

Sellelt positsioonilt saad hullumeelse kogemuste kompoti - projektijuhtimine ✔, Tudengispordi brändi arendamine ✔, koostöö teiste spordiesindajatega ✔, tiimi juhtimine ✔ ja palju muud. Positsioon pakub mõnusalt vabadust korraldamaks täpselt nii ägedaid üritusi, treeninguid või muid ettevõtmisi nagu ise soovid. Lisaks saad täiesti tasuta kaasa üle 20 entuka ÜE liikme, kes vajadusel alati abiks on, et kõik ägedad ideed teoks teha!


Spordivaldkonna projektijuht: 

Talimängud

Projektijuhi positsioon on suurepärane võimalus nii üliõpilasesinduse kui ka sellega tutvumiseks, kuidas TalTechis ning üle Eesti tudengisporti arendatakse. Saad olla osa ülikoolidevahelisest spordimaailmast ning panustada meie sportlaste esindatusega nii meistrivõistlustel Eestis kui ka välismaal. Lisaks saad edasi arendada sportlaste andmebaasi, nendega tihedalt suhelda ning abistada meie spordikoordinaatoreid muude ürituste korraldamisel! 


Rahastuskomisjoni esimees: 

Sinul on üliõpilasesinduses ülioluline roll toetada tudengite ja tudengiorganisatsioonide algatusi ülikoolis ning läbi sinu tehtud töö saavad alguse väga paljud traditsioonilised ja uued tudengielu projektid, mis rikastavad meie kõigi kogemust siin ülikoolis. Samuti saad sa teha ettepanekuid tudengielu rahastamise tõhustamiseks, saad terviklikku ülevaadet terve üliõpilaskonna toimimisest ja tõsta tugevdad ülikooli mainet avalikkuse ees.


EK koordinaator: 

Sellel positsioonil olles on sul oluline roll üliõpilaskonna kõige tähtsama organi - esinduskogu valimiste korraldamises. Seeläbi saad väga palju uusi tutvusi nii erinevate teaduskondade tudengite kui ka ülikooli töötajate seast. Samuti osaledes esinduskogu koosolekutel saab näha ülikooli tervikliku pilti ning kogemus ürituskorraldusest tuleb ka siit, kuna korraldad esinduskogule tänuõhtut.


Vaimse tervise projekti koordinaator: 

Vaimse tervise projekti koordinaatoril on ülioluline roll üliõpilaste heaolu edendamises. Tutvused ja kogemustepagas, mida siit saab on seinast seina, alates kõigest, mis on projektijuhtimise osaks, kuni teadmisteni erinevatest vaimse tervise teemadest. Sellel positsioonil on nii palju võimalusi teha midagi tõeliselt tähenduslikku! 


Sotsiaalmeedia videoprojektide koordinaator: Kui sul on huvi sotsiaalmeedia ja selle telgitaguste vastu ning soovid just videograafia poole pealt end arendada, siis kandideeri sellele positsioonile. Positsioonil saad teha tihedat koostööd üliõpilasesinduse sotsmeedia koordinaatoriga ning teha teoks kõik oma ägedad mõtted ja ideed. 


IT koordinaator

IT koordinaator on tõeline “two birds with one stone” positsioon, see võimaldab ambitsioonikal IT tudengil areneda nii erialaselt kui ka võtta osa kõigest parimast mida TalTechi tudengielu pakub.


Juulius Tipikas

Millised ootused on sul positsiooni arengu osas?


Tudengiorganisatsioonide koordinaator: 

Tudengiorganisatsioonide koordinaatorina oled kontaktisik üliõpilasesinduse ja tudengiorganisatsioonide vahel. Ootus oleks, et omavaheline suhtlus läheks veelgi paremaks ja et üliõpilasesindus jätkaks meie tudengiorganisatsioonide toetamiseks, et me üheskoos areneksime edasi.


Ürituste koordinaator: 

Ürituste korralduses on alati arenguruumi, sest iga aasta tuleb uusi ideid, mida seekord teistmoodi teha või mida uut lisada. Seetõttu ootus ongi, et ürituste kvaliteet aina kasvaks ning et julgetakse tuua lauale uusi ideid ja neid ka ära teha.


Sisespordi koordinaator: 

Spordi tegemine ja aktiivne eluviis peaks olema osa iga Tipika elust - tuues erinevad sportimisvõimalused tudengitele lähemale (enamus ajast otse kampusesse!), saab spordi tegemise teha lihtsaks, meeldivaks ja kättesaadavaks! Sisespordi koordinaatoril peaks olema sisemine drive jõuda ka nende tudengiteni, kes veel regulaarselt sporti ei harrasta. 


Spordivaldkonna projektijuht: 

Kuna see on uus positsioon, siis ootame palju uusi ideid, mida saaks katsetada ning loomulikult soovime arendada meie TalTechi sportlaste nimekirja veelgi rohkem, et meil oleks aastaringselt hea ülevaade, kuhu saame meie tudengeid ülikooli esindama saata. Alati saad teha rohkem ning kõik ideed spordivaldkonnas on oodatud! 


Rahastuskomisjoni esimees: 

Praegusel hetkel kasutavad projektikonkurssi võimalusi meie tudengiorganisatsioonid, aga ootus oleks, et järgnevate aastate jooksul kasvaks ka tavatudengite poolt kirjutatud projektide arv, et saaks toimuda veelgi rohkem uusi algatusi meie tudengielus. Samuti täiendavat arengut vajab ka konkursside turundamine ja rahastusplatvormi lisavõimaluste arendamine.


EK koordinaator: 

Üks esinduskogu valimiste koordinaatori tähtsamatest ülesannetest on innustada tudengeid kandideerima esinduskogusse. Minu ootus oleks see, et kõik TalTechi tudengid teaksid, mida teeb esinduskogu ning miks on tähtis igal ühel hääletada valimistel. Teaduskondade valimisaktiivsus võiks tõusta veelgi!


Vaimse tervise projekti koordinaator: 

Vaimse tervise valdkond on meie ülikoolis veel üpriski lapsekingades, seega võimalused on lõputud! Fookus võiks olla suures osas ennetustegevusel ehk kõigel, mis hoiab ühe inimese terve nii füüsiliselt kui ka vaimselt, kuid oluline on ka keerulisemad teemad pilti tuua. Oluline on, et vaimse tervise teemadest julgetaks rohkem rääkida ning tõuseks üliõpilaste teadlikkus  sellest, kuidas ennast ise toetada.


TalTech ÜE Jõulupidu

Sotsiaalmeedia video-

projektide koordinaator: 

Videod on turunduse tulevik ning soovime seda ka üliõpilasesinduse sotsiaalmeediasse rohkem tuua. Soovime teostada kõiki oma ägedaid mõtteid ja ideid video formaadis, seega sinul, kes sa sellele positsioonile kandideerid, peab olema teotahe, loovus ning soov midagi ägedat luua. Üliõpilasesinduse sotsiaalmeedia soovib areneda ja kasvada koos sinuga!


IT koordinaator

Tahaksin näha pidevat arengut ÜE süsteemides, lihtsustamaks kõigi elusid. Lisaks ka seda, et positsioon oleks ka edaspidi imeline arengukoht ettevõtlikele IT tudengitele.


Siin on sinu võimalus, kandideerimiseks, loe lähemalt siit ja saada oma CV ning motivatsioonikiri 21.aprilliks anna.suzdalev@taltech.ee 

Lisaküsimuste korral pöördu üliõpilasesinduse personali poole või kirjuta Annale.


Kohtume ÜEs!

bottom of page