top of page

Miks jätkata õpinguid TalTechis?

Sinu õpingud on veel pooleli, hakkad peagi lõpetama või mõtled teise või kolmanda kõrghariduse saamise peale? Miks mitte jätkata oma potentsiaali arendamist TalTechi magistriõppes! Vastuvõtt on avatud!




Kandideerida saad inseneri-, IT-, loodus- ja majandusteaduskonna ning mereakadeemia

õppekavadele. Lisaks Tallinnale saab tehnikaülikoolis õppida Virumaa, Tartu ja Kuressaare kolledžites. Kokku avame sügisel 42 magistrikava.


MIKS MAGISTER?

Magistriõpe annab Su karjäärile hoogu ja loob võimaluse töö kõrvalt õppides kujuneda hästi

tasustatud eksperdiks. Vahe bakalaureuse ja magistrikraadiga teenitava tasuga võib vastavalt sektorile olla mitmekordne.


Omandatavad teadmised tõstavad Sinu väärtust tööturul, võimaldavad võtta vastu suuremaid väljakutsed või teha märkimisväärseid karjääripöördeid. Teatud suurprojekte ei saagi ilma kraadita juhtida.


Hindamatu väärtusena saad TalTechi rahvusvahelises keskkonnas lisaks maailmatasemel haridusele luua ka oma isikliku globaalse võrgustiku, mida oma karjääri kasuks rakendada.


MIDA ÕPPIDA?


Inseneriteaduskond

Inseneriteaduskonna lõpetaja on tõeline insener, leiutaja, innovaator või ettevõtte juht, kelle ülesandeks on kujundada meie tulevikutehnoloogiad. Meil õpid märkama inimeste muutuvaid vajadusi ja looma ise uusi võimalusi, võttes appi tehnoloogia viimase sõna.





IT-teaduskond

IT-teaduskonnas saad tipptasemel hariduse, mida toetab rahvusvaheliselt tunnustatud teadus- ja arendustegevus ning tihe koostöö ettevõtetega. Info- ja kommunikatsioonitehnoloogia (IKT) valdkonna kiire areng mõjutab kõiki elualasid. Eesti on üks maailma digituleviku juhtidest ning teaduskonnast tuleb kaks kolmest Eesti IT-talendist.





Majandusteaduskond

TalTechi majandusteaduskond on Baltikumi juhtiv kõrghariduse andja majanduse, ärinduse, õiguse ja avaliku halduse valdkonnas. Kõrgetasemeline haridus tagab meie lõpetajatele parimad võimalused töötamaks spetsialistide ja juhtidena nii era- kui avalikus sektoris ning rahvusvahelistes organisatsioonides.





Loodusteaduskond

Loodusteaduskonnas õpid lahendama meie planeedi suurimaid väljakutseid: kliimasoojenemine, saastunud keskkond ja vähenev bioloogiline mitmekesisus. Loodusteaduskonna praktiline õpe aitab sul laborites ja välitöödel avastada looduse saladusi – nii saad anda oma panuse teadusesse ning uute tehnoloogiate rakendamisse.




Mereakadeemia

Eesti Mereakadeemia on ainus omalaadne merendusalast rakenduskõrgharidus-, magistri- ja doktoriõpet andev ning erialaseid uuringuid viljelev kompetentsikeskus Eestis. Merendussektor on väga lai – meritsi veetakse üle nelja viiendiku maailmas transporditavast kaubast ja sektori edukaks toimimiseks nii merel kui maal on vaja kompetentsi, mida mereakadeemias õpetatavad erialad pakuvad. Meie lõpetajad on kõrgelt hinnatud ja tasustatud tippjuhid ning spetsialistid nii merel kui maal. Erialavalik ulatub laevajuhtimisest veeteede haldamise ja ohutuse korraldamiseni.




VASTUVÕTT TALTECHI MAGISTRISSE ON ALANUD!


Avaldus magistrisse tasub esitada juba varakult, sest kui bakalaureusediplom on käes, saab tingimuste täitmisel kutse tulla ülikooli õppima juba kevadel. Iga sisseastuja saab esitada kuni kaks avaldust. Avaldusi saab esitada läbi sisseastumise infosüsteemi SAIS 3. juuli keskpäevani.


Tallinna Tehnikaülikooli õppimisvõimalustega saab tutvuda: taltech.ee/tulevik.


Kui soovid teada, millised on TalTechi magistrikavad ja vastuvõtutingimused, kuidas esitada avaldust ja mida kandideerimiseks vaja on, ning kõike muud tehnikaülikooli sisseastumise ja õppimise kohta, siis tule 2. mail kell 18 TalTechi magistriõppe sisseastumise infotundi. Vaata lähemalt ja registreeru.


Osad erialad korraldavad mai alguses ka konkreetseid õppekavu tutvustavad infotunnid. Vaata õppekavu ja ajakava siit


Kui soovid teada, millised karjäärivõimalused avanevad Sulle peale magistriõpingute lõpetamist, siis vaata uuesti 18. aprillil toimunud karjääriseminari "Magistriks? Magistriks!". Seal avasime magistrikraadi väärtust tööturul, näitasime selle mõju erinevate sektorite palkadele ja jagasime TalTechi magistriõppe vilistlaste inspireerivaid karjäärilugusid. Vaata sündmust uuesti!

bottom of page