top of page

TalTech tudengiesindajate suvine väljasõit 2019

Kui tavaliselt üliõpilased naudivad veel suve viimaseid ilusaid nädalavahetusi rannas, siis meie ülikooli tudengiaktivistid kogunesid 17. augustil varahommikul ülikooli juurde, et kõik koos liikuda Liipa tallu iga-aastasele tudengiesindajate väljasõidule. Üliõpilasesinduse korraldatud väljasõit on üks õppeaasta tähtsamaid ja olulisemaid väljasõite – kogunevad pea kõikide TalTechi tudengiorganisatsioonide ja üliõpilaskogude juhatuste liikmed, peale selle on oodatud ka kõik esinduskogu ning üliõpilasesinduse personali liikmed. Kokku osales väljasõidul ligi 50 noort aktivisti.

Päevakorras oli Rebaste Orienteerumine ning aktivistid said proovida ka esimest korda kasutuselevõetavat TalTechi aplikatsiooni. Soovitame kõigil tipikatel see kasutusele võtta, kuna sealt on näha tudengi isiklikku tunniplaani, sööklate menüüd, tähtsamaid uudiseid jpm. Äpp’i on võimalik alla laadida AppStore’ist ja Google Play’st. Sel sügisel toimus esimest korda üliõpilasesinduse korraldamisel rebaste orienteerumine TalTechi äppi vahendusel. Jätame hüvasti kaartidega paberkandjal ning liigume digitulevikku! Äppi orienteerumise funktsiooni testimine oli Liipa talus lõbus, mõtlesime igasse punkti mõne vimpkaga ülesande ka välja.

Väljasõidu ajal toimus ka esinduskogu komisjonide koosolek, millele eelnevalt tuletati meelde esinduskogu töökorraldus ja reeglid. Samuti tehti esinduskogu liikmetega koos maailmakohvik, milles arutati kolme teemat: Hariduse Kvaliteedi Töögrupi taassünd; massikõrghariduse head ja vead ning üliõpilasesinduse roll ülikoolis ning ühiskonnas. Arutelud olid sisukad ning saime mõtteainet tulevikuks.

Esinduskogu liikmed

Väljasõidult ei puudunud ka koolitus. Nimelt said aktivistid tuttavaks neurolingvistilise programmeerimisega ehk õpetusi, kuidas fokuseerida oma tähelepanu vahepeal ka endale ja oma unistustele ning ka kuidas aega veel paremini planeerida ning iseennast juhtida. See oli hea võimalus korraks aeg maha võtta ja vaadata enda sisse, et meie sisemised väärtused oleksid kooskõlas meie eesmärkidega.

Neurolingvistilise programmeerimisega ametis olevad üliõpilased

Lisaks töö tegemisele oli üliõpilasesinduse ürituste koordinaatori poolt korraldatud lõbusad õhtused meeskonnamängud. Näha sai uues kuues nii Lion King filmi kurikuulsat stseeni, kus Scar viskas Musafa kaljult alla, kui ka inimesi peast arvutamas, IQ testist võetud küsimustele vastamas. Õhtu lõpetuseks sai kuuma sauna, külma tiiki ning Besti esindajate lauluhääli ning kitarrimängu nautida.

Loodame Üliõpilasesindusega, et väljasõit meeldis osalenutele ning et see oli meeldejääv. Meie jaoks see oli nii. Kohtume juba järgmisel aastal!

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page